kandungan 13 minggu

Saya keluar darah cair bila pergi hospital die ckp awak kena rest...scan baby ok...normal ke kalau keluar darh...rasa dh 2 pad sy tukar...tapi rasa sakit tak ada...ada yang pengalaman mcm sy x??

2 Balas

Klo bby ok, ok la tu. Mmg kena bnyk rest ble bleeding. Lg satu, Jd X normal klo dlm satu jam, pad tukar lebih dari 1 dgn keadaan pad td tu tahapnya lencun boleh diperah.

4y ago

Duphaston ye? Bnykkan rehat. Anggap je tu peringatan. Klo tmpt sy, mmg kna g hosp bhgn emergency/dewan bersalin klo ada bleeding teruk/severe pain.

Terima kasih ats segala info...mnjadi pngetahuan untuk para ibu