Upt positif 12/13 hb . Dah masuk 4 week , tapi tiba² keluar darah tanpa rasa sakit .

Hi mommy semua , saya nak tanya . Kandungan baru 4 minggu. Tak ada rasa krem perut apa semua tiba² keluar macam ni . Kira keguguran ataupun darah biasa ya ? Ada siapa² pernah kena macam ni tak? 😢.

Upt positif 12/13 hb . Dah masuk 4 week , tapi tiba² keluar darah tanpa rasa sakit .
3 Balas

saya mcm ni..las² gugur kandungan 6week4day ..mula² spotting lepas tu keluar mcm ni las² keluar kantong ...harap² kandungan sis tk de apa² yg berlaku

2d ago

amin terima kasih sis .

mcm gugur .. cuba pergi scan, sbb kandungan awal nii 5 6w mmg xde rupa lagii janin kita, baru segumpal darah ..

2d ago

alhamdulillah bed rest ye sis .. kandungan lemah lagi tuu sbb tuu boleh kluar darah.. jgn buat kerja berat2 tau 🥰

Sy dulu prgg 8 mggu.. kluar darah MCM ni , gugur

3d ago

tq sis