tak sabar sdh tngok baby?

39weeks 2days belum bersalin lagi tanda tanda pun belum sakit perut pun belum hemm... mommy mommy semua ada tips tak nak percepat kan barsalin and bukaan pintu rahim????? Due 05.02.2020

8 Balas

Sy da 40 minggu tpi blum ada tanda² lgi mommy² ada tak tips tuk cpt kn b'salin ..risau laa 9.4.2020 nak serah diri daa ..😥😥

4y ago

Aminnnn

Hello momy² ..sy da 40 minggu selalu rsa sakit and karm bwa perut hingga ke blkng ada ka tu 1 tnda² nk bersalin???

4y ago

Yes sis ..amin² trma kash

Syukur sy da selamat melahirkan baby girl. Mommy² yg nak brsalin semoga d prmudakn yaa

Hello mommy ada tips² tak untuk cepatkn bukaan cm ..bru 2 cm sja

saya pun da 38 minggu 3 hari tak sbar nak tgk bby☺️

Banyakkan berjalan sis

kerap bersama

buat squat

4y ago

tapi jgn smpai letih . cukup cukup saja ikut kemampuan 😂