39weeks . Perut kerap mengeras.

Perut asyik mengeras dan kadang2 rasa sakit time dia mengeras. Ada sesiapa tak yg bersalin tapi takda trun tanda 39weeks? 😬

1 Balas

Saya sis dh 39minggu 2hari. Tanda2 tkde tp baby kerap mengeras waktu malam

2y ago

Tulah. Saya selalu rasa sakit perut nk membuang. Tp bila pergi toilet kadang takde pulak keluar apa2. Sekarang ni saya mcm ada rasa senggugut mcm baru nk period tu tp boleh tahan lg. Rasa sikit je. Saya confuse cmne rasa contraction sbb ni first baby