38 weeks day 3

rasa sakit di bahagian ari2 dan celah kelangkang ,perut kerap mengeras dan ank kurang gerak ,adakah ni tanda2 nk brsalin😣tak ada turun tnda apa ,bla dduk nk bangun berjalan rasa sakit sangat2 bahagian bawah ni ,boleh trus pergi hospital ke

1 Balas

Rasa sakit sebab dah 38 weeks. Boleh je nak pergi hospital. Beritahu tanda2 yang mommy alami. Nanti doktor akan check dan decide sama ada perlu di tahan ward atau mommy boleh balik rumah dulu. Sebab selalunya, kalau dah turun tanda macam lendir darah atau pecah air ketuban, memang hospital akan tahan. Terutamanya dah menghampiri due macam ni. Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers