38 week 2 hari

Start sakit celah kelangkang, adakah tanda2 nk bersalin. Baby kerap mengeras tapi xde sakit. 1st mom

3 Balas

klu mcm Sy, sakit celah kelangkang tu bkn tanda utk bersalin. dokter ckp kpala baby dah msuk laluan. tu yg mnyebabkan sakit. tp bkn tanda utk baby kluar🤗. so mommy mcm mana skrg?dah ada rasa contraction x

ya sis..tanda nk berslin tu

dah bersalin ke belum sis...

1y ago

Alhamdulillah sudah sis 38 week 2 days sakit di kelangkang. Esok malam leaking air ketumban terus ke hospital on antibiotics 38 week 4 days baru induce paksa bersalin juga sbb i ketumban dah kurang. Skrg baby dah 5 bulan 😊