38 weeks

Pertama kali unsleep well? sakit celah kelangkang yg teramat...nk bangun duduk,nk pusing kekiri kanan..n skarang nk berjalan pn sakit..adakah sakit ni akan hilang smasa hendak bersalin?

2 Balas

pertama kali? wahhh sy dlu masuk 28w sudah terasa sakit kangkang 🤭 sis kena slow slow ye tukar posisi. ambil masa. dont rush. org phm sbb kita hamil. slow slow angkat smua tu ye. jalan puj slow. 😇🙏

4y ago

yaa sbb dh nak bersalin baru sis rasa sakit kangkang. tu yg sy tkejut ahaha. utk push push, sis bykkn google. sy pun anak first. byk bca google sbb xtau sangat. tp nti masa kejadian tu, sy rsa dh xingt dh apa dibaca klu sudah sakit kan 😂 hopefully blh la amalkan sikit2 tips tu. 🙏😂 normal tu sis sakit kangkang. tp sis sudah 38w, kena tahu juga tanda2 kehamilan ya

hi sis .. sy nk tnya msa nk meneran tu terasa sakit tk kat celah klangkang tu ? sbb sy pn sdg mglmi skrg .. due date dah lmps.. sakit sgtt nk gerak or jln . n bila nk sembuh tu ya