double line

Rasa perut Tak selesa kerap senggugutt terjadi tapi Ni hasilnya . Alhamdulillahh

double line
55 Balas

Sama laa macam Ikin. Mase test lps missed period seminggu naik double line terang. Tp still mcm tak percaya lg. Ni first experience lps kawen dh setahun 5 bln. Perlu ke double check? Takut nak check idk why. Hihi. Tp ni period dh delay 2 weeks dh

Alhamdulillah. Tahniah. Sy pon mcm tu jugak sebelum beberapa hari sepatutnya period rasa mcm sakit senggugut tp tak period. Tau2 pregnant. Tp xpergi check klinik lagi takut masih baru. Week ke berapa dh boleh pg klinik utk check?

4y ago

Ok2 baik terima kasih

Alhamdulillah. Sama seperti saya. Then pergi klinik doc kata xada kantung pula walau dah 8minggu. Kene tunggu lg sebulan utk cek. Pastu, Tiba2 ada red spot, hospital kata miscarriage. Dugaan

sama mcm saya. segugut , breast bengkak. period miss seminggu. buat taktau ja ingat nak period. Test upt double line. Alhamdulillah.

4y ago

insyyaallah aminnn. semoga dipermudahkan segala urusan.

Sy mula gitu jgk ingat kan nk peroid siap ada tnda2 peroid tw2 pregnant nsib lewat 4/hri tuh bp tuh yg nk cek sngt2 syukur melekat jgk

4y ago

Kan macam nurul laa . Hehhee tahniah . Rezeki , jaga diri baik² ☺️

Nak Tanya sebelum 2 Hari period sya segugut di bawah berasa sakit adakah itu symptoms pregnancy

4y ago

Akak bila buat pregnancy test Selepas berapa Hari kak

Tarik belum sampai 29 baru dtg tapi sebelum tu berasa sakit adakah itu symptoms pregnancy kaka

wah alhamdulillah... bestnyaaaa pregnant... enjoy ur pregnancy dan moga dipermudah semuanyaaaaaa 😍

4y ago

InshaAllah . Amin² . Trmkasih yaa ☺️

Sy pun 1st rasa cam senggugut. Tggu2 haid tp takde. Lps tu cek, double kill🤣

Salam nak tanya....senggugut period but still preggy? Boleh ke? Share ilmu please..