Rasa gembira

Hye ibu2 saya rasa happy betul dapat double line mcam ni..lepas 2 minggu period sy tidak dtg,bru sya test hri ni sbalah tngahri sbb badn rasa tidak selesa,selera makan hilang.Tak smpai 5 minit double line sdh keluar.

Rasa gembira
23 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sama sy hari ni test jgk..selalu akhir bln atau awal bln da period..tp ari ni masih tk period..pastu ptg td terus p beli clearblue test naik pregnant 3+ lps tu rasa x yakin lg p beli test kit yg lain..baru celup terus naik dua line pekat..alhamdulillah..mmg tggu second baby ni sbb jarak nk dkt 5 tahun🤭

Baca lagi
Post reply image
2mo ago

alhamdullillah 🥰tahniah sis

tahniahhh..kalau dh wrna mcm tu cnform lekatttttt sngat2 ..sy mcm ni dlu 😂 yg before2 ni kabur tak lekat wlaupun dh 3mnggu late priod 😢 syukur skrg bby 27w 1d 😊

2mo ago

buat surprise sis 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

kalini saya test sampai 3x sebab was2 lagi . pakai perancang sebelum nii so period ok tapi nii sangkut dah tak ingat last period . kena scan ke nak pasti berapa bulan

Post reply image

Pekatnya garis 2 sis 😍 tahniah buat sis ya .. semoga sis dan baby sihat2 🌸 doa kan saya ada rezeki mengandung jugak ya ..

Tahniah buat ibu2 y hamil, semoga Allah lindungi dn permudahkan urusan ibu2 sume hingga waktu bersalin dn berpantang nnt... Amin😊😊😊

Alhamdullilah tahniah sis .. tumpang gembira juga . doakan sya juga ye .. btw, take care sis ..

thank mommy semua..doakan saya dan kandungan sy baik2 ya..esok sy start check up dgn kkia.

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Baca lagi

Taniah sisss....jga diri baik2 wokey...dont stress2 k...semoga sis n baby sentiasa sihat...

2mo ago

tq sis..rsa happy tak terkira skrg🥺🥺

UPDATE:sudah pergi jmpa doc & scan..dan dibagi surat untuk buka buku pink...

Post reply image
2mo ago

doc kata dah ada kantung and jantung bby..sbb semua bdn tak sma ya sis..ada jer boleh nmpk 5 week mcm tu..