Rasa gembira

Hye ibu2 saya rasa happy betul dapat double line mcam ni..lepas 2 minggu period sy tidak dtg,bru sya test hri ni sbalah tngahri sbb badn rasa tidak selesa,selera makan hilang.Tak smpai 5 minit double line sdh keluar.

Rasa gembira
22 Balas

tahniahhh..kalau dh wrna mcm tu cnform lekatttttt sngat2 ..sy mcm ni dlu 😂 yg before2 ni kabur tak lekat wlaupun dh 3mnggu late priod 😢 syukur skrg bby 27w 1d 😊

2y ago

buat surprise sis 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

kalini saya test sampai 3x sebab was2 lagi . pakai perancang sebelum nii so period ok tapi nii sangkut dah tak ingat last period . kena scan ke nak pasti berapa bulan

Pekatnya garis 2 sis 😍 tahniah buat sis ya .. semoga sis dan baby sihat2 🌸 doa kan saya ada rezeki mengandung jugak ya ..

Tahniah buat ibu2 y hamil, semoga Allah lindungi dn permudahkan urusan ibu2 sume hingga waktu bersalin dn berpantang nnt... Amin😊😊😊

Alhamdullilah tahniah sis .. tumpang gembira juga . doakan sya juga ye .. btw, take care sis ..

thank mommy semua..doakan saya dan kandungan sy baik2 ya..esok sy start check up dgn kkia.

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Taniah sisss....jga diri baik2 wokey...dont stress2 k...semoga sis n baby sentiasa sihat...

2y ago

tq sis..rsa happy tak terkira skrg🥺🥺

UPDATE:sudah pergi jmpa doc & scan..dan dibagi surat untuk buka buku pink...

2y ago

doc kata dah ada kantung and jantung bby..sbb semua bdn tak sma ya sis..ada jer boleh nmpk 5 week mcm tu..

Alhamdulillah,tahniah mmy. jaga diri, kesihatan juga emosi ye 🥰