double line

Rasa perut Tak selesa kerap senggugutt terjadi tapi Ni hasilnya . Alhamdulillahh

double line
55 Balas

Ye. Mmg akan rasa senggugut mcm nak period tapi rupanya preggy. Sy dah 10 weeks

5y ago

Alhamdulillahh . Tahniah ☺️

Awak rasa senggugut mcm nak dtg period tu kee ? Wahhhh alhamdulilah. Tahniah

5y ago

Tula rezeki awak kan ,mana tau lepas ni saya pulak kan ? Skrg darah masih sikit² tak tahu esok lusa macam ,amin yra 💋.. semoga awak dan bby sihat² yaaa 😊😊😊😊

Tahniah sis❤❤. . dOa kn sa plk mgndung tahun nhe ye sis 🙏🙏

Alhamdulillah sis.. kte sme.. 😍😍😍 ney results test 5w...

5y ago

Hhehhehe... sme jge diri tau.. 🤗🤗🤗🤗🤗

tahniah... samalah saya pun ingt senggugut tp bukan. alhamdulillah

sama mcm saya...sengugut teruk tpi xsangka sangkut, ank no. 3

5y ago

Alhamdulillahh rezeki tuu 😍

Alhamdulillah, tahniah sis. Jaga kesihatan, jgn buat kerja berat2

5y ago

Sama2 sis

Alhamdulillah sama mcm sy.. Mmg rsa mcm senggugut.. 7w..

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Congrats mommy! Take care and eat healthy 😘