Miss v gatal semasa mengandung

Hi assalamualaikum. Saya baru test upt tadi dan hasilnya double line. Saya check sbb kat vagina rasa gatal sngat2. Bile check hasilnya double line. Saya tak pasti saya mengandung ataupun tak sbb saya takde apa2 alahan. Kalau betul saya mengandung adakah masalah gatal di miss v akan menganggu kehamilan? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Ada keputihan tak? Biasa gatal2 sbb keputihan, so kena refer dgn doc. Takut ada infection.