Bilakah anda pertama kali rasa gerakan bayi?
Voice your Opinion
10 minggu ke atas
15 minggu ke atas
20 minggu ke atas

5980 respon

20 Balas

Saya mase 11w tu rse angin2 je .. dh masuk 14 w baru kuat sikit ..masuk 20w lagikuat sampai senget2 perut .... baby aktif sgt ....harap baby keluar sihat

16 - 17w.. Dlm msa ni.. Msa tu fkir angin dlm perut.. 😅 Ank 1st..tpi peliknya p'gerakan lmbut bwah pusat.. Upanya baby movements.. 😍

12week-16week mesti rasa geli-geli baby bergerak dalam perut, indah sgt perasaan tu masa ni🥰❤

Pengalaman pertama mengandung, seawal 4,5 mggu dh terasa di rahim seperti ada gerakan. Yg ini, 5 bulan

4y ago

5 minggu dah rase ke?? Bukan masih bentuk gumpalan darah lagi dah rase??🤔🤔

Sya 14 mnggu ada rasa denyut2 dan angin2..skrg dah 16 mnggu jrg rasa,mybe bz kot tak fokus😅

10 minggu dah boleh rase ke? Sy pregnant dh masuk 16 minggu. Takde rase pun 🥺

4y ago

sya 19w pun tkde rasa gerak

To be exact, during my week 21 of pregnancy..

Belum sure lg sb kandungan baru 9 minggu

16 weeks da boleh rasa gerakan 😄

perut tebai so 23 weeks baru rasa