stress tertekan give up

rasa macam nak giveup, malas nak pregnant. Penat, lesu, sedih pun ada. kandungan dah 5 weeks. Terasa makin terasing, sunyi, tertekan

2 Balas

jauh lg perjalanan tu..ape2 pn mommy kena kuat demi seorang amanah insyaAllah akn d berikan pd mommy.pk positif x semesti ssh ni berpanjangan akn ade kemanisan bt mommy nnt..insyaAllah ank tu nnt jd penyejuk ati mommy.sy peknen ank ke 6..d uji dgn hari2 pitam..sesak nafas..berulang ke klnik..dgn ank2 y masih kecik.tp sy kuatkan semangat..bb dlm perut tu kekuatan sy..klau x hari2 sy mcm nk mati bile dtg sesak nafas n pitam..xde ubt..hb ok sume ok..doc kte pembawakkan.bkn tu saje sy d uji dgn kewangan dn sume lh berkaitan fmly..tp sy percaya Allah tu xkn uji lbh dr batas mnusia.Allah bg sy mudah bersalin tnp sedar jlan buke bnyk xsmpai 2 jam sy bersalin sbb xde rase sakit..bile lahirnya bb..Allah luaskan rezeki Kami..alhamdulillah2..dan ank skarang pn btul2 bertuah..ank y baik d mate dn d ati sy..bile sy pandang die kesakitan dn perit mase peknen die x setanding cinta sy pd die smpai blh lupe penat lelah sakit demi nk tgk ank sy lahir sihat kt dunia

2y ago

wow. dasyat nya smpai 6. mmg plan nk anak ramai sebegitu ke awak?? 😗

hi.. 😄awak rasa malas nk pregnant sbb bukan 1st/2nd/3rd pregnancy ataupun ni 1st pregnncy tpi msih belum sedia nk bgi komitmen dekat anak ye?..saya tringin nk tahu..😀