Bagaimana nak tanggani stress saya?

Hai mommies🥰 nak tanya ada tak yg prnh rasa tertekan bila keluarga suami move in tinggal dalam rumah suami secara tiba-tiba? lps tu bising anak buah suami tu terlalu la sangt bising sampai saya btl’ rasa tertekan and depress. skrg pun saya tak layan suami sbb terlalu tertekan dgn keluarga dia. apa yg perlu sya buat utk elakkan rasa tertekan ni takut nti effect kena dgn baby.. dah hampir 3 hari saya tertekan sesangat😞 btw nak pindah dlm rumah mommy sdri pun mami saya dekat oversea so takda harapan lah😪 #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

the only solution is family suami jgn tggl serumah dgn u.bincang dgn hubby u.bgtau dia u x selesa tggl serumah dgn mereka.hubby u yg kena main peranan dlm hal ni.kalau x smpai bila2 pun u akn stress.i pun pernah alami situasi yg sama tp i bole lari pegi rumah parents.lama2 mertua n adik bradik suami sedar sndiri sy xnk mereka tggl sama dgn kami.

3y ago

thank u bagi nasihat awk☺️