35 weeks dah malas nak pergi kerja

Ada tak mommies yang macam saya dah malas and dah tak ada hati sangat pergi kerja. Tiap kali check up mesti minta MC sbb time check up je dapat extra cuti. Saya mengajar jadi kadang2 tu mmg penat sangat especially sebab turun naik tangga and berjalan pun dah penat. kadang rasa bersalah. Ke saya malas? 😭😭😭 macam mana nak kurangkan rasa bersalah ni ye

1 Balas

Sy pun 35weeks,office & rumah naik turun tgga. Letihnya rasa..rasa nk cuti cpt tp msih awl lg. Balik kje terus terbyg katil 🤭😂