Boy Atau Girl??

Rasa boy ke girl? ? Sya 29weeks. Please share pngalaman korng???. Sya nk beli bju bby ni.? Due date 12/8. Tnya org scan tu. Dia kta girl, tpi knpa 2keping' dia lain mcam? ?

Boy Atau Girl??
76 Balas

klau sy buat detail scan. trus nampak pistol dia 😜🤣🤣

4y ago

tpi btul ke itu boy. tkut tali pusar 🤔🤔

Saya scan girl lahir boy nasib bnyk beli baju yg boy and girl leh pakai

Beli baju beli yg boleh pakai semua...jgn la beli gaun ye..haha

Gurl sis.. Bli jelh bju unisex dua2 pn boleh pki 🤗🤗🤗

beli baju jenis unisex...laki bole pkai..pmpuan pun bole pkai

Beli baju yg boleh pakai utk dua2..tayah pening2..

Docter tk lagi bagi tahu lagi ke girl atau boy

4y ago

Mana tahu girl Saya pun gitu jua docter bg tahu girl tp sy yakin je girl😍😍

Sy ni agak2 boy ke girl ramai ckp boy SB npk pistol 😂

4y ago

Boy

Beli baju Kaler selamat..dua2 baby boleh pakai sis

Beli je unisex.setle masalah xpyah pening pala