Scan Boy or girl

Nak tanya,kalau kita scan bby girl..waktu keluar naty mmg girl ke ..sy 28 minggu scan hrtu..sbb xtahu nk beli brg dia girl ke boy..

2 Balas

Sy scan xpernah nmpk. cuma masa 32w buat 5d tetiba bby nk tnjuk. tapi still beli brg unisex sahaja. dh lahir baru beli ikut gender. senang xpyh pening2 😊

9mo ago

Ank sy 28 week bru dia kangkang..sbb wktu nk g klinik tu sy minum air sejuk.. sepupu sy bg petua..sy try menjdi ..unisex pon oke jugak kan

Saya beli yg unisex je senang