Doakan sy kuat..

Salam.. dh lama sy menanti zuriat ni, alhamdulillah Allah kabulkan klini.. tp, skrg upt sy mkin hri mkin kabur.. Allahu..Allah ja tahu betapa luluhnya hati sy bla tgk tgk upt stiap hri. Dri 2015 4w, 2016 (ruptured tubal ectopic), 2018 6w, 2020 7w. Tp apa2pn sy bsyukur sbb zurait sy pernah dduk dlm rahim sy wlupn xlma. Doakan sy smoga Allah gantikan zuriat sy yg hilang kpda zuriat yg baru yg lbh sihat n kukuh.. ?? #7w #4yearsttc

18 Balas

Update : sy pg hosp sbb nk konfem sy gugur ke x sbb darah menitis2 byk hritu n upt kat hosp almost -ve. Bla scan, nmpk kantung saiz 5w, sepatutnya msa tu sy 7w, jd doc kata mgkn lmbt implantation n suruh sy bedrest n repeat scan 2w lagi. Lps smggu upt sy terang smula. N hrini lepas 4hri almost -ve lg😅 agaknya preg sy mmg mcm ni.. so sy husnuzon slagi xda sakit or bleeding.. Doakan scan sy mggu dpn dh blh nmpk baby n heartbeat baby.. aamiin.. tq smua❤️

Insyallah, Allah tahu ape yg terbaik. Sy pernah kehilangan zuriat pertama dh cukup 9bulan. Hari nak bersalin, hari tue juga Allah ambil. Redha. Nt Allah gantikan dgn yg lebih baik❤️

4y ago

Baby lemas. Alhamdulillah Allah dh gantikan dgn baby boy baru 3months selepas 2tahun kehilangan anak pertama😊

Saya doakan awak dpt mengandung baby yg sihat bila tiba masanya. Semoga semuanya dipermudahkan. InsyaAllah rezeki tu akan datang jgn putus asa berdoa❤️

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan dan diberi rezeki zuriat yg soleh dan solehah. Aamiin🤲🏻💕

InsyaAllah sis...jgn berhenti berdoa, ada hikmah utk semua yg terjadi...semoga sis kuat...sabar itu indahh

In shaa Allah sis, Allah tahu mana yang terbaik untok hambanya 😍😇🤲

In shaAllah..smoga sis kuat ya.pasti ada hikmah dsbliknya.

Amiinn.. Smoga ada rezeki buat sis. Jgn henti berdoa. 😊

Semua Ada hikmah Dan aturan dari NYA.. Semoga kuat

May Allah ease everything for u