Rambut gugur

Rambut korang gugur byk x masa hamil?

13 Balas

Dari zaman bujang lagi rambut jenis cepat gugur. Tak tahu nak buat ape dah. Mungkin rambut panjang sangat 😅

Gugur.. Kelilimumur teruk.. Segan g kedai cuci.. Rambut.. Tp bile bg tau kite hamil.. Diorg paham.. 🤭

4y ago

Ooh kiranya gugur rambut ni bnda biasa utk ppuan hamil kan hihi

Awl kehamilan sy ptong rmbut pndek sbb ggur bnyk n klemumur .lpas ptong kurang la rmbut ggur n klmumur .

4y ago

Oo btul juga tu, tp husband x bg potong rmbut sbb dia tau lpas dh pendek msti sy asyik mngadu menyesal potong haha

Dari sebelum kawen, kawen, pregnant tak pernah nak cantik rambut.. gugur lagi banyak ade la 😅

4y ago

Sy xleh pakai minyak rambut, pening kepala jadinya.. x jumpa doktor pon malas 😅.. asal ade rambut lagi takpelah kot..

Sebelum mengandung byk gugur rambut. Bila pregnant ni rambut makin lebat pulak 🤭

4y ago

Aah. Tp risau pulak kalo time mengandung ni lebat nanti lepas bersalin gugur plak. Harap2 tak laa

Sblm bersalin sy gugur. Time pregnant, xde pula.

tak...mgkn lps bersalin gugur kot..ehhehe

Tak ad gugur pn rambut cuma makin lebat..

Rambut tak gugur tapi tambah lebat sbb hormon

4y ago

Biasa trimester pertama dh nmpk perubahan rambut cepat panjang, lebat

Tak. Lps bersalin bru gugur