Rambut gugur

Rambut gugur teruk sangat. Tak tahu nak handle mcm mana lagi. Dah 3 botol shampo asyik tukar tapi tetap gugur teruk. Memang ada ke ibu mengandung yang ada masalah rambut gugur mcm saya ni? Ada cara nak kurangkan atau buat rambut tak gugur ke waktu mengandung ni.

1 Balas

Hi mommy. Maaf saya pun tidak pasti bagaimana. Sebab masa saya bersalin lagi banyak gugur daripada waktu mengandung. Jika mommy tidak keluar daripada rumah sebaik nya jangan terlalu kerap syampu kadang kala syampu pun penyebab rambut gugur. Tapi kalau selalu keluar rumah takda option since sekarang pandemik covid-19 dan ada virus lain di luar rumah. Moga dipermudahkan Puan dapat solusi permasalahan Puan ya