Rambut gugur

Hi momies nak tanya saya baru 1st trimester, tapi rambut gugur teruk jugak ni. Ada apa2 solution tak untuk kurangkan gugur? Nak nipis dah rambut ni ha 😅 thanks semua. #pleasehelp

4 Balas

Normal..Saya dulu masa pregnant anak saya yg girl,teruk gugur,now pregnant sama teruk juga gugur.tapi masa pregnant baby boy takde gugur,masa pregnant baby girl jer gugur

9mo ago

Omg,mcm tu sekali.Sabar jelah buat kita yang bergelar mommy ni.

Samalah kita 😭😭 sedih tengok sikat rambut. Harapnya elok balik lepas bersalin

9mo ago

Time mandi sedih giler,rambut banyak gugur,dah habis mandi time sisir lagilah.Ermmmm.Hanya mampu bersabar jelah.Btw harap si baby dan mommy sentiasa sihat dan di permudahkan semuanya sampailah masa melahirkan..

normal hormon. nnt bersalin baby lepas tu kembali macam biasa.

9mo ago

Ohh yeke, lama lagi nampaknya😂

nak dipotong rmbut kang pkir nk pantang😂 sabar jelaaaaa