Siapa yang pernah ikhtiar hamil dengan susu efferty ?? Saya ingin nak tahu

Ramainyee orang sudah berjaya dpt hamil..

Siapa yang pernah ikhtiar hamil dengan susu efferty ?? Saya ingin nak tahu
3 Balas

saya pernah , cuma ikhtiar saja jgn harap sangat ya .. makan jaga, kena cari waktu subur awk, bersama dlm keadaan awk & husb tak stress.. tak terlalu fokus nak anak, kena santai saja tak boleh terlalu fikir sbb nnti awk stress dlm xsedar .. dan usaha xkan menjadi.. after 10bulan Alhamdullilah lekat, tapi sy tak pasti sbb efferty atau sebaliknya.. macam sy ckp jgn terlalu fokus nak anak, itu saja ..bnyak kan membaca sis, sy pun begitu cari ilmu huhu

2y ago

betul sis Alhamdullilah, sy pun lekat dalam keadaan dah redha pun malas nak pikir mungkin sbb penat terlalu berharap.. bersama pun dah terlepas waktu subur masa tu, siapa sangka kan .. kita hanya merancang ..

jgn la mnum pelik2 nii. amalkan healthy food, pegi riadah. mkn folic acid. jgn stress. tau wktu subur.

2y ago

husband awak ada ikot jumpa doctor sekali tak. bukan pmpn saja yg kena check. lelaki pon kena check juga.

jgn stress pikir..kene bykkan relax je