Susu Efferty

Hi semua.. Nak tanya, siapa pernah ikhtiar hamil dgn susu Efferty? Boleh share feedback? Thank you

2 Balas

hi sis saya pun sekarang tengah ikhtiar hamil..saya minum jus zuriat ajzahah sebelum sarapan dgn sebelum tidur.saya ada masalah hormon x stabil 2 bulan period x dtg and lepas ambil jus nih alhamdulilah period dtg elok..apa kata sis try jus nih dulu murah dan bagus sebab dia x ada pengawet boleh diminum suami isteri..jus original..saya bukan penjual jus nih tau.saya pun skrang tengah minum jus nih.sis try tengok shopee..saya sekadar bagi cadangan.semoga kita dikurniakan cahaya mata aamiin.

3y ago

Okay tak jus zuriat ajzahah?

Susu ni overclaim sangat. Harga pun yahudi.