susu efferty dr rai

siapa pernah consume susu ni and berjaya hamil?

3 Balas

Saya mmg mnm ni dlu lps gugur yg 1st. Lps tu lekat blk. Tp xde rezeki lg. Lps tu amal lg skrg alhamdulillah dah pregnant msk 8 bln. Xsangka jgk sbb sy ve covid sbln lps tu lekat. Ada jgk skip sbb susu efferty tu mahalkan.

2y ago

Ye sis susu tu mmg mahal...kdg2 sye minum selang satu hari kdg2 dua hri skli sye minum sye amik perisa coklat klu susu vanilla tu tk blh telan...sye ttc 8thn asbab minum susu tu sye brjaya hamil skrg bru 2 bln lbih bersalin...

X penah consume

xpernah minum