Tips Mencegah Serangan Kerisauan (Anxiety Attack)

Ramai yang mudah mengalami serangan keresahan terutamanya semenjak berada dalam situasi pandemik ini. Tapi, sayangnya tidak ramai tahu cara mengatasinya. Jika dibiarkan lama-lama mungkin akan menyebabkan anda menjadi stress dan kemurungan. Jom ikuti gambar yang min kongsikan di bawah beberapa tips untuk mencegah serangan kerisauan. Jika semakin teruk, dapatkan bantuan dan berjumpa dengan doktor ya🥰 *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Tips Mencegah Serangan Kerisauan (Anxiety Attack)
1 Balas

ada lagi satu min teknik dia amik paper bag mcm mcd paper bag tu.. hembus nafas dalam tu hingga rasa lega dan hilang anxiety... https://www.healthline.com/health/anxiety/breathing-into-a-paper-bag