Cara Untuk Mencegah Dan Merawat Tangan Kering Edisi Covid-19

Adakah anda mempunyai tangan yang sensitif dan selalu kering? Dalam waktu pandemik ini, tangan yang sensitif dan kering perlukan penjagaan yang rapi supaya kulit tangan tidak mudah terluka atau melecet. Jom kita ikut cara-cara yang disediakan di bawah bagi mengurangkan masalah kulit sensitif dan tangan kering 👏 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Cara Untuk Mencegah Dan Merawat Tangan Kering Edisi Covid-19
3 Balas

👍🏼 tq for sharing. Boleh share info ni kt kenalan apatah lagi yang bekerja sbg frontliner ❤️

Tidak ada masaalah pon...normal seperti biasa...yg penting gunakan hand sanitizer bila perlu sahaja..

setuju.. guna hand sanitizer bila perlu je.. basuh tangan lebih efektif