Alamak! Betul ke ni?

Ramai jugak yang min nampak mengandung selepas kawan baik dia mengandung😆 Haah betul ke korang? Ada yang pernah jangkit ke 🤭 Siapa ada pengalaman, share sikit👋

Alamak! Betul ke ni?
32 Balas

ye dulu sy mcm tu kat opis..bukan setakat saya je kami bertiga sekali lahirkan baby tahun yg sama selang 2 bulan..🤗🤗

jangankan time pregnant, tunang dengan kawin pun tarikh dekat², tak tahu la kebetulan ke apa😂anak² pun sebaya..

betul2..sy berjangkit adkberadk..dlm thn ni thn yg sma mak sy bakal dpt 2 cucu..inshaAllah.amin

kawan baik sy belum bertemu jodoh lgi.sy doakan die temui jodoh yg serasi dgn dia.Aamiin.

Betul sangat min... Kawan kolej ramai lahir anak tahun 2020 termasuk lah sy hahaha

Ada pun kakak dan ipar jela sebelum ni. So saya ada anak buah 3 yang sama usia

same la dgn saya kawan dah 4 bulan saya 3 bulan 🤣

Kawan baik saya due dia beza 10 hari je dari saya

sama lah saya 8minggu kawan baik saya 3 minggu

Sy ngan kakak sy.. dan kakak kawan sy.. 🤭