Sepanjang anda hamil, berapa jumlah jam tidur anda secara purata?

Voice your Opinion
Kurang dari 5 jam
5-7 jam
7-9 jam
Lebih dari 9 jam

896 respon

15 Balas

First trimester saya tido belas2 jam . Tido x Ingt dunia smpai malas bngn nak mandi makan .. now dh 2nd trimester nak tido ssh sbb sakit blkg sikit . Pastu asyik lapar . Tapi masih loya lagi skrg . Kdg lapar teruk kdg 1 hari x makan . Hmm . X Thu nk apa

kurang dari 5 jam. Tengah pregnant anak no2. kerja pukul 8 - 5 petang. balik kerja uruskan anak pertama, si comei tu baru dapat kaki. sangat aktif asyik nak berjalan je 🤣, dah tak tahu penat dah, janji jalan jalan 😆🌸.

klu sy ssah btul dpt tdur wktu siang.xkira cuaca tu sejuk ka pnas.hujan ka xhujan.sgt ssah mau tdur..klu mcm bdan tu cpt pnat sy mampu baring² ja saling btatapan mata dgn siling dan dinding silih gnti🥲

Sy mlm susah nk tido, tpi klo siangg Pantang free mesti tido😴😴

baru nak masuk 2 bulan tido tu lebih jam hahaha, dah berbulan2 nanti taktaulah mcm mna pulak 🤣

Xtau berapa jam.. Sbb kejap2 terjaga. Jadi xpuas tido sbb mudah sgt jaga 😩😩

saya berlebih2 lak rasa nak tdo tu...datang kan lesu je...makin dh 35w++ ni, makin ngantuk je..

7-9jam dari awal pergnent sampai nak masuk trim3 sekarang nakmelepekje dkt tilam bantal🥺

1st & 3rd trim je yang rasa lesu je, mengantuk je lelap mata. 2nd trim okay

normal ka Sy trimester 2 Ni susah nk tido jam tido pun 4 pagi 5pagi cmtu