Antara berikut, yang manakah menyebabkan/mengurangkan tidur malam semasa kehamilan anda?

Select multiple options
Insomnia
Masalah refluks
Kaki kejang
Kilasan Panas
Pergerakan Janin
Hidung tersumbat
Lain-lain (Komen di bawah)

1113 respon

17 Balas

rusuk sakit susah utk mengiring lme ke kiri dan kanan. tp pejam jugak laa matanya bila fikir mmg da ngntuk sgt. xpelaa kte berkorban utk anak 😊

2y ago

sama lahh

sejak pregnant insomnia yg bertapak sejak kecik auto hilang. nk tidur cukup mudah. alhamdulillah. 😊

insomnia., kdg2 kaki kejang., pedih ulu hati & sakit tulang rusuk kalau tidur sbelah kanan lama2

tgh sdp tdo rasa nak terkencing.. 1 mlm 2 kali bgn kencing 😅

batuk...asal mlm je batuk😫 pagi n siang hari xbatuk plk...

terjadi masa minggu2 akhir kehamilan, mungkin nervous

Kaki kejang, hidung tersumbat, pergerakan janin

Rasa nak terkencing lagi2 last trimester 😂

Insomnia, kaki kejang dan pergerakan janin

kerap bgn tgh mlm untuk ke tandas 😂