Pukul berapa kebiasaanya anda tidur?
Voice your Opinion
Sebelum 10 malam
10-11 malam
11-12 malam
12 malam dan ke atas

5049 respon

14 Balas

Pling awl 11.. pling lewat 12 ke atas jika ada baju nk bsuh... Nk lipat bju or etc..sbb wktu sblm tu bz ngn ank...dia dh tdo br leh buat smuanya..😂😂kalau x nti..time nk buat kje tula dia nk nyusu dan suh mak ea duk sebelah temankn dia skali lelap...

Tergantung pada mata, bila mata dah mengatuk waktu awal boleh lah tido awal, tapi mate blom mengantuk tak boleh tido

Klau sy 12 atas kekdang x tdur smpai pagi x tau knpa bby sy aktif tengah mlm gerak2 trus brpusing2 dlm Perut 😔

Skrg time2 covid ni, siang susah nk tido.. jd kalau malam saya awl lgi tido kg jam 10 dah tido..

selalu lewat lah...selesai sume keje² umah...then scroll phone jap sblm terlelap...

Paling awal tdo pukul 8 mlm.. Mmg ngntuk x leh tahan..

Tu kalo asben Ade la..kalo xder 12mlm pun x tido lagi

Kita burung hantu x tdr mlm 🦉😳 hahaha gurau je

12 malam ke atas. Susah nak tidur

x tentu kdg² awal kdg² lmbt