37 weeks 1 days

Pukul 3,4 pagi tadi rasa macam senggugut dan sakit di bahagian pelvik dan lepas solat subuh tadi ada darah sikit keluar. minta doakan urusan bersalin dipermudahkan yaa

21 Balas

Semoga dipermudahkan urusan persalinan mommy, lancar, selamat dan sempurna semuanya. Inshaa Allah amin ya rabbal alamin 🤲🏻

semoga dipermudahkan segalanya.... selamat ibu n baby... aamin

Semoga d permudahkn sis..insyallah.aamiin. Sis pun 37w3d bby twin

Amiin2 ya rabbal alamin..smga sist dprmudahkan urusan..

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis..

Moga dipermudahkan sis..aamiin ya allah..

Semoga dipermudahkan urusan puan...aamiin

semoga dipermudahkan urusan sis.. amin..

semoga dipermudahkan urusan sis..aminn

semoga dipermudahkn segalanya sis...