37 minggu keluar darah

Nak solat subuh tadi ada keluar darah. Sampai sekarang takde rasa sakit. Apa perlu buat ek? Ni 2nd baby. Masa 1st baby air ketuban pecah. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

6 Balas

saya pun 37 minggu lebih keluar darah tapi darah ni keluar bersama keputihan. saya datang ja ke wad bersalin,sana doktor akan cek jantung baby,scan dan periksa juga jika ada bukaan rahim. Masalah saya masalah yang sama,darah keluar sebab dipintu rahim tu luka tapi tiada bukaan. saya memang ada masalah keputihan dan positif gbs. penting untuk cek ke hospital baru kita tahu darah tu tanda nak bersalin atau sebab lain.. semoga dipermudahkan urusan 😊

2y ago

ada tak doktor bagitahu sbb pintu rahim luka?

Ikutkan sis kena pergi hospital check . Lain orang lain cara bukaan dia . Try tengok mcm mana result bila ke hospital nanti . Semoga dipermudahkan .

2y ago

Aamiin 🤲 okay terima kasih

kalau saya anak saya perempuan 3² smw darah... selang brapa jam beranak😌

2y ago

bgus sis pi hospital takut tu tembuni d bwa...selalu itu yg mahu d pantau bahaya tu atau pi scan cek

lendir ada tak? biasa nya kalau lendir and darah tanda nak bersalin dah

2y ago

lendir takde. darah je

Hritu masa sy berdarah, sy trus pegi hosp. Lepas tu beranak trus

2y ago

Dia mcm darah period cmtu je.

2 3hari lagi nak bersalin tu ,,sedia je apa yg patut..

2y ago

okay, terima kasih