39 weeks 1 day

7.43am tadi keluar lendir + darah.. Tapi pukul 10am doktor check baru 3cm.. Minta ibu2 semua doakan semuanya dipermudahkan.. Amin

39 weeks 1 day
50 Balas

smoga dipermudhkn urusan bersalin n smoga mommy n bby slmt..Aammiinn Ya Rabbal Alamin

Didoakan agar sis dipermudahkan urusan dan semoga sis dan baby selamat...Aaminnnn...

semoga dpermudahkn bsalin, smoga baby & mama selamat.. aamiiin² allahumma aamiiinn

semoga dipermudahkan, doakan saya juga due 22/6 tp belum ada tanda apa apa lagi

semoga dipermudahkan urusan kelahiran ya. aamin aamin Yarabbal Alamin ❤️

amin³....semoga dipermudahkan segala urusan sis dgn baby😇😇

moga dipermudahkan urusan sis..& selamat bersalin..😊🤲

semoga di permudahkan segala urusan bersalin sis..Aamiinn

amiin iya allah semoga Allah permudahkan urusan akak iyaa

smga d permudahkn urusan...ibu n baby selamat bersalin...