Persediaan Barang Bersalin

Psst..Ibu-ibu yang dah masuk Trimester 3tu jangan lupa buat persiapan bersalin awal ya! nanti buat last minute ada yang tercicir lah, lupa beli lah. Tak tenang nak bersalin nanti...

Persediaan Barang Bersalin
20 Balas

tgk shoppe je lah nnt.alahai x sngka nk bersalin lg stelah 6 thun.bju bby dlu2 xthu buang mna😂😂

7d ago

sy bersalin ank sblom tahun 2022..Ni da 36w..Ank k6..tp brg baby semua kene beli sbb ank yg sblom 5 org semua perempuan..In Shaa Allah no 6 ni lelaki..Jd barang semua kene bali baru..Barg kakak2 semua beropol2 da bg org...