Haah dah boleh pergi kan lepas ni!

Pssst! Siapa dah dengar tentang tempat-tempat yang dibolehkan untuk kita pergi tapi dengan syarat tu? 😍 Kalau korang, tempat first mana tu korang pergi?😆 Lama betul tak pergi E tu kan 🤩

Haah dah boleh pergi kan lepas ni!
40 Balas

Kedai emas yang takde orang kot. Tak berani nak pergi mana2 lg selagi blom bersalin ni. Skali kena covid antara hidup dgn mati je.

3y ago

hmm tapi rasanya ramai kot sebab harga emas dah turun ni😅

Sebolehnya nk beli baju tudung beli online tp nak pergi kedai gunting rambut, E tp takut pula

Mula2 dulu fikir nak pergi kedai emas..tapi suami belikan phone baru, so hold dulu la emas tu 🤭

3y ago

Hehehe alhamdulillah 🤗🤗

D tp sy xkan fitting baju la.. agak2 saiz gitu je.. sbb kurang gemar beli online

kedai gunting rambut. sebelum bersalin nak rambut pendek. barula segar.

Kedai potong rambut.. nak bagi rambut cantik2 before bersalin

nak pergi cameron highland dulu. teringin sgt!

Kedai gunting rambut.. nak rmbut cantik 🥲

Nak D.. Lama x shopping... 💃💃💃

C..lme sgt dh xcuci kete nie 😂