Soalan

Kadang kadang stress baca orang dok tanya tu ni. Sampai berulang-ulang soalan yang sama. Bukan la salah. Tapi kan. Apa kata korang pergi dekat button search tu. Search apa yang korang tak tahu. Nanty keluar la segala pertanyaaan. Sorry. Cuma kongsi apa yang patut?

7 Balas

kadang mungkin mereka xtau dan masih baru dan inginkn kepastian dan brsoal jwb dlm post sndri...kadang kite post sbb kite ingin kan seseorg utk share pnglman yg sma dan ingin update trbaru kadang2 butang search ade tnjuk tp post yg lma....kite be friend yea..

3y ago

betul tuuu .. bkn apa kadang nk dengaq experience dr org yg dh ad pengalaman🤣

Relax je.. mgkin org bru.. kita support je.. kesian.. mgkin tkde org terdekat yg bleh mngadu..

3y ago

betul

Setuju sister. Kdang tu benda boleh je tanya gaeny. Tanya mak ke kan. Entohler

9mo ago

pikir positif jelah mungkin maknye dah takde n takde sesiapa yg dia berani nak bertanya. kalau dalam ni kan boleh buat unknown name. konpiden lah sikett.

Paling tak leh tahan soalan positif ke negatif bila terang2 upt 2 line.

9mo ago

terlampau eksaited biasa lah. layan je. taknak layan tutup mata 🤣

Saya keje kt kaunter pertanyaan dlm ni😂

Pastu dh bleeding still tanya dlm ni lol

9mo ago

saja nak bertanya kot , mungkin dalam masa yg sama dia tengah otw pergi klinik/hospital. aje kamoo Cuba la pikior positipp

dyorg noob

9mo ago

hamboii kamu pero nauu ke. anak 10 pun tak menjamin awok tu pero ke nub . kui3