Baby sebulan lebih demam

Hi MOMMY kalau baby korang yang sebulan lebih demam , apa korang buat untuk turunkan demam tu selain bawa pergi klinik , kalau pergi klinik doctor akan bagi ubat ke macam mana ?

2 Balas

Sebulan lebih?? Klu sy dh seharian dia demam pn sy dh risau. Knp tggu smpi sebulan?

4y ago

Ohh terkejut sy smpi sebulan. Sori ya salah faham😅.

Pergi klinik LA sis. Saya baby 1bulan lebih selsema pun saya bawa pergi klinik.

4y ago

Sis jerlum je kepala baby. Isi towel basah kat tetiak& kepala. Pantau suhu badan baby. Kalau demam lebih dari 3hari baru on ubat. Boleh juga bawa ke klinik swasta pakar kanak-kanak sis. Kalau klinik swasta ada bagi ubat.