Banyaknya sale bulan ni! Korang jenis yang mana satu bila shopping?

Hari baru untuk bulan baru, selamat pagi April semua🌈 ✨ Bulan april ni min dengar-dengar banyak betul sale🤭 Kalau berbelanja tu kan, korang suka guna yang mana satu bila nak buat pembayaran ya?💸 Jom komen bawah, ada tak sama dengan min suka guna E-wallet📳

Banyaknya sale bulan ni! Korang jenis yang mana satu bila shopping?
28 Balas

Sy personally byk shopping kat Shopee. Tp kalau kat luar, husband yg byr. So adakalanya dia pakai cash, adakalanya kad kredit atau debit

shopee pay😉✌️mudah cpt dan tuntas..chewah gitu .hehehe...jd xprlu ambil ms lama. just chckout sbb dh siap2 topup dkt shopee pay

tunai dan shopee pay sbb selalu beli online jer time pandemik skrg🤭

Tunai. Card utk perbelanjaan jumlah yg banyak je.

tunai..kad debit or shopee pay mana² pun bleh

E-wallet.Ada point..Boleh tebus.Hehe😀

semua jenis cashless sy suka n selamat..

Tunai tapi okay je kad dan e-wallet

tunai.. shopee pay debit

tunai dan E-wallet