Saya Tak Pernah....

Pssst~ Jom main sekejap dengan min malam ni! 15 jawapan paling kreatif, min bagi HADIAH 🎁 13/10/2021 ni okay semua 😘 Jom sambung dekat komen bawah contoh macam min, 'Saya tak pernah keluar lagi selepas selesai 2 dos vaksin'

Saya Tak Pernah....
36 Balas

Saya tak pernah menang apa2 pertandingan atau cabutan bertuah yang dapat hadiah yang lumayan. kalau dapat hadiah kali ni, memang rezeki hihi 😄

saya tak pernah Beli pakaian jalan Dari pkp mule mule tahun Lepas lagi sampai la skrg.sebab malas nak jalan Di mall

sy tk pnh lipat baju basuh baju sejak hamil🤣🤣 semua husband buat . nk buat je ..hmmm halalaaaaaaaaaa nnti² la last² bertimbun

saya tak pernah pegi langkawi sepanjang hidup 34 tahun.. 😅😅😅😅 #sempenarentasnegeri&ramaiygpegilangkawi 😁😁😁

'Saya tak pernah upload status di whatsapp' 📱 nampak pelik kan, tapi benar, takpernah walau sekali 🤭

3y ago

yeah I feel you.. sama la kita.. tak pelik pun tapi misteri, in a good way.. kdg2 rasa mcm Allah jaga kita dgn cara tu

saya tak pernah keluar lagi selepas selesai dos ke 2 vaksin sebab saya jenis tak suka dengan keadaan sekarang ini

3y ago

au

saya tak pernah keluar lagi selepas selesai 2 dos vaksin sebab saya jenis paranoid dengan keadaan sekeliling

saya tak pernah memandu kereta atau menunggang motorsikal sejak 14 tahun yang lalu walaupun lesen ada 🥺

saya tak pernah mandi sejak pregnant. sekarang dah 5 bulan. maksud saya, mandi sungai.. hehe

umur da masuk 37 tapi sampai ke hari ini sya masi tak pernah pandai mengayuh basikal😂😂😂