Jom jawab challenge di bawah!

Petang-petang macam ni bestnya kalau main game ni kan! Haaah jom konsgikan 2 jawapan soalan di bawah lepastu hashtag min ya #answeritchallengeTAP nanti min reply satu satu okay sebab min nak sharekan poin PERCUMA untuk you guys yang ikut serta challenge ni! 😉

Jom jawab challenge di bawah!
55 Balas

Plan nk kahwin umur 25 lepas hbs degree n dpt kje tapi jodoh dtg awal setahun😂. So kahwin la umur 24 tgh praktikal. Skrg ni bru je hbs prktikal. Usia perkahwinan bru nk msuk 3 bulan n tgh prgnant 2 bulan. Allah the best planner 🥰 #answeritchallengeTAP

plan kahwin sebelum umur 30...tup² kahwin umur 27 jumpa jodoh...dan umur 28 anak 1 sudah ...dan anak ke2 bakal² muncul masa umur tetap 30 tahun pulak🥰 #semogadpermudahkan🙏 #countingdaybydaytoduedate😅

Plan kahwin umur 25. Umur 24 dah amik kursus kahwin. Allah knows best. Jumpa jodoh umur 33. Alhamdulillah dalam tempoh tu Allah bagi kejar kerjaya dan impian bantu keluarga dulu. Syukur. #answeritchallengeTAP

plan nk kawin umur 30 after achieving my target (kereta, rumah, professional career). kawin umur 24, after habis degree ( pilihan keluarga ). lps kawin kejar target semula 😅 #answeritchallengeTAP

pelan sy masa mula2 dulu nak kahwin usia 25 macam tu. tapi memandangkan jodoh awal sy kawin usia 22. gara2 tiada teman lelaki jadi kita terima pinangan pilihan keluarga. #answeritchallengeTAP

Umur Plan : 26 tahun Umur sebenar Kawin : 26 tahun 11 bulan. 27 la senang cakap sbb kawin masa lagi sebulan nak birthday ke-27 🍰❤️ #answeritchallengeTAP

Mase student plan nak kahwin dlm umur 25.. tapi jodoh jumpa umur 27.. Kahwin umur 28.. Umur 30 ni dah 2 anak 😆😆.. #confinementday24 #answeritchallangeTAP

1.masa sekolah menengah dh plan nak kahwin sebelum umur 25 atau tepat umur 25 2. Alhamdulillah,kahwin umur tepat 25 thn jugak..hihi #answeritchallengeTAP

plan nk kahwin sblm umur 30.. alhamdulillah umur 29 kahwin.. semuanya Allah dipermudahkan, alhamdulillah...☺️☺️☺️ #answeritchallengeTAP

Plan dari zaman sekolah konon2 nak kahwin umur 24 atau 25 camtu..last2 jodoh sampai time umur da nak masuk 30 tahun..🤣🤣 #answeritchallengeTAP