Saya Tak Pernah....

Pssst~ Jom main sekejap dengan min malam ni! 15 jawapan paling kreatif, min bagi HADIAH 🎁 13/10/2021 ni okay semua 😘 Jom sambung dekat komen bawah contoh macam min, 'Saya tak pernah keluar lagi selepas selesai 2 dos vaksin'

Saya Tak Pernah....
36 Balas

saya xminat bertanaman. .siap lari dlu kalo abah ajak g kebun. .skrg sejak pkp nie minat gile menanam. .segala jenis pokok bunga,segala jenis syuran. .to la dlu org kata jgn terlampau benci sgt nnt bertukar jd sygg. .skrg sehari xtgk pokok bunga jd xkeruan. .xg memana pon xpew jnji dpt tgk pokok depan laman. .kikikikik

Semenjak pkp, Alhamdullilah saya bersyukur sb di kurniakan rezeki cahaya mata yg saya tunggu2 selama 6 tahun lebih . Jd saya mmg tak pernah mengandung tapi hebat kuasaNya Alhamdullilah guys im pregnant.. doakan saya dan baby selamat ya .. our due 25/5

saya tak pernah rasa mengidam nak makan atau buat benda aneh sepanjang mengandung dan kandungan sudah masuk 33 minggu sekarang.Ini anak first saya setelah tiga tahun berkahwin dan mempunyai masalah PP type 4..doakan kami yea..Terima kasih semua ❤

saya tak pernah cakap ' i love u' dgn suami sejak dri melahirkan ank pertama😅 bukan x mau cakap.tapi rasa macam pelik 😂😂 syg dkt suami tetap ada ya..cuma ungkapan yang x pernah kluar dri mlut sda🤭🤭slmt mlm ibu2 hebat🥰🥰

3y ago

sy tak ckp direct 🤣 sy panggil husband pastu ckp 'mmmm uuu abg' hahahah

sejak pkp ni saya tak penah lagi jejak kaki ke shopping mall untuk membeli belah.. asyik beli online je ..tu pun kadang- kadang tersalah size juga membelinya😂😅✌🏻

3y ago

Sama 😂👏🏻👏🏻

saya tak pernah mengidam yg pelik² slma 27 week ni,sama² kita berdoa supaya kita smua di jauhkan dari wabak yg sedang menganas ini..dan kita smua sentiasa sihat di samping menempuh alam bersalin nanti..aamiin

saya tak pernah lagi jejak kaki ke negeri kelantan semua negeri saya dah penah pergi dah..tapi tula sejak pandemik covid ni rasa macam paranoid nak keluar berjalan dan bercuti bersama keluarga...

Saya tak pernah lagi bawah anak saya jalan ke mana mana sejak dia di lahirkan kecuali ke klinik kesihatan ibu anak lepas tu balik rumah terus.. Walaupun pun anak saya sekarang dah masuk 5 bulan🥺

Saya tak pernah naik kapal terbang. Dari sebelum pandemik sampai la sekarang nak masuk anak 2 pun x merasa lagi naik kapal terbang 😂

saya tak pernah lagi pergi langkawi teringn nak pergi tapi belum ada bajet..teringn nak merasa camne sesuana di langkawi.naik kapal terbang pn belm lg merasa