Jom petang ni kita test sikit ikut bulan masing-masing😆

Pssst! Jangan serious sangat tau mommies daddies semua eh 🤭 Kalau ikut bawah ni min anak 5 orang😝 Tapi macam mana, min anak 2 pon dah nak 😵😂

Jom petang ni kita test sikit ikut bulan masing-masing😆
111 Balas

Kalau ikut mommy 2 je. Tapi kalau ikut daddy, matilah mommy sampai 9 🤣

hai min saya bulan jun- seramai yang boleh😅 tapi anak 3 orang je min.

Ogos - anak sekarang dah 8orang .. nak kecam anak ramai heran pula aku

februari mmg 3pon sorg dlm perut bln 12 nt kluar la tu in shaa Allah

J͢a͢n͢.. N͢o͢w͢ H͢a͢m͢i͢l͢ a͢n͢k͢ k͢e͢ 10😍

ayoooo klau ikut DLM ni 9ank ...hahaa tpi skrg bru nk masuk 3

Wahhh kalau campur saya dgn husband total 10 anak ni 🤣🤣

wow 4 orang 😉.doakan ibu dapat mengandung tahun ini amin.

okteber .. syukur skg tgah sarat mengandung ank yg ke 6 .

saya 8..tapi klau ikut husband seramai yang boleh😂😂