Jom komen jantina anak pertama parents semua😍

Sebab ramai sangat pengguna yang tak update profile masing-masing😆 Jadi cuba komen sikit ni okay😉 Bolehlah min tengok siapa yang aktif gunakan aplikasi TAP ni siapa yang kureng sikit😅 Min bukan bias ya☝️ Cuma nak kepastian, siapa pengguna aktif TAP yang memang update profile dia sama dengan yang komen bawah ni👇 😘

Jom komen jantina anak pertama parents semua😍
479 Balas

baby saya malu² nak bagitahu dia boy ke girl. insyaAllah week ke 28 nnti scan semula dekat KK.. ibu dan ayahnya xkisah apa jantina anak, asalkan baby sihat wal afiat 💕 now kandungan ibu week 23.

2y ago

saya 23w2d dh tahu jantina tnggu 28weeks scan kt kk tngok harap² bby boy laaa suami nk anak first bby boy

scan jantina baby twins saya boy☺️ doakan saya slmt brsalin & dipermudahkan segala urusan InshaAllah Allahuma Aamiin ❤️

2y ago

alhamdulillah insyaAllah semoga dipermudahkan urusan bersalin & berpantang ❤️

Perempuan . Dari awal checkup smpai akhir scan xpernah nmpk jantina . 3hari sebelum nak bersalin last checkup doc bgitahu jantina perempuan

last check up 21w baby boy doakan Saya dpt baby boy ya kawan2 due bulan 12 nanti 🥰

2y ago

sekarang awak berapa weeks ye? saya 23weeks due bulan 7

Scan boy.. dan byk kali scan pon jantina masih xberubah. hopefully yg keluar pon boy la sbb beli brg semua kaler boy 🤣

next week ckup 20week scan jantina🥰..doakan sy dpat baby girl lg ye kawan2

2y ago

aamiin ❤️

Gegirl.. After 7 years dpt gegirl lg sorang. So, mama ade 2 girls in the house. Tepuk dahi da papa dorang.

20week scan dia xnk tunjuk.. ☺️ Harap2 scan lepas ni dia nk tunjuk.. Doakan sy dpt baby boy... 😍

xtahu sampai skrg doc pun tahu kandungan da 6 bulan 2 minggu lebih gitew masuk la 7 bulan hmmm

perempuan ,yang akn dtng xtaw .mna2 pon xkisah jnji sihat budk pndai berbudi bahasa🥰