Eh, ada yang ingat lagi tak?

Pssst~ Biasanya kalau tahun ramai yang ingat kan🤭 Tapi ada yang masih ingat lagi ke kalau bulan ni? 👀 Haah cuba komen sikit, min punya macam bulan Jun... Macam lah rasanya 😅

Eh, ada yang ingat lagi tak?
58 Balas

kenal tempat kerja yg sama 6 bulan bercinta terus ajak kahwin.. 5/2/2017 anak sulung 17/5/2019 ank sulung sama trikh lahir dgn ayah dia anak bungsu 20/2/2021 anak bungsu sma tarikh lahir dgn saya..🤗

bulan 11,kmi sama2 befday bulan 11,nikah & hari sanding pun bulan 11 ..ank sulung pun bakal lahir bulan 11 ni hehe, kebetulan smua dlm bulan yg sama😁

2010 knl. .kahwin bln 11. 2013 . .anak sulung .10.14 sma bln lahir en.suami. . anak kedua 36minggu skrg due bln 9 sma lahir bln Sya 9. .hehehe🤭😘

bln 10..2017...pertama kali jmp..wktu tu cinta jarak jauh perlis>perak jmp terus ma dgn abah..x der dating pon..😁

Bulan 11. Sbb bulan pendaftaran baru pelajar. Tp bercinta 6thn kemudian dan berkahwin 7thn kemudian 🤗

kenal sejak kecil, lost sbb berpindah tmpt lain .. then jumpa semula bulan April, masa wedding adknya..

first time jumpa time tunang bln 8. Sebab family jodohkn. Anak sulung dgn no 2 pun lahir bln 8

bulan 3..mse tu fom 3 die fom 4..skrg die dah pon jdi suami d kurniakan ank nk msok 3..

kenal 15/10/2005... kahwin 01/12/2007... Alhamdulillah ank dah nak msk 5org...

2 April 2018 first time jumpe husben bersama mak n adiknya..🥰