mommy penah kena ke protein dalam urine. doc ade bagi ubat antibiotik n cuci pundi kencing

Protein dlm urine

2 Balas

Saya dh 2 minggu sangkut protein dlm urin ni. Smpai tahap doktor kasi tong besar tu utk kumpul urin 24 jam (bayangkan shishi 24 jam dlm tong tu) mmg duduk dirumah je. Tgh shishi pun boleh termuntah skali sbb tgk urin sendiri kumpul dlm tong tu 😂. Kwn sy suggest cranberry juice ni. Ada jual kt watson/guardian. Isnin depan sy checkup lg. Harap2 dah okay la.

5y ago

Ada perubahan tk,pgmbilan Juice ini?

Pernah..Sis cube mnum air barli tnpa gula stiap hri..In sha Allah ok