Pernah tak anda terguna produk timbang kilo?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6251 respon

25 Balas

produk timbang kilo ni dia Packing semula ke dlm bekas kecik2 pastu dia jual harga mampu milik padahal kalau kira2 mahal sbb kecik je bekas nya tahan berapa lama je .Dan Tiada r&d.. kesan boleh jadi cepat Putih ke mcm tu..pastu bila stop, kulit akan bermasalah..atau pun bahan yg ade merkuri...biasa dia Ade krim siang malam..Ade bau wangi sbb nak hilangkan bau Kimia...jadi, jgn pakai produk sampah Ni..Cari yg Ada r&d sendiri..yg Ade jaminan..nanti kerana kulit rosak kesian

Sadly yes. Produk dkt pasaraya yg warna putih, jual 3 botol RM50. Utk hilangkan white head kononnya. Benci betul kalau igt blk & a few month later nmpk produk & konsep yg sama tp different brand. Bila dia panggil sy ckp sy dh pnh beli dulu.

pernah sekali pakai produk timbang kilo. tapi sekali seumur hidup.masa tu tengah trend produk jenama t*** . beli pakai tak sampai sebulan pun sebab saya jenis mmg tak pakai apa2 kat muka so memang akan pelupa nak tacap2.

Tak pernah dan harga terlalu mahal hanya untuk satu botol. Produk tersebut terlalu berisiko dan bakal memberi kesan pada diri sendiri dan kandungan. Jadi, saya pilih untuk menjadi pengguna bijak.

Produk Skincare Organic saya buat sendiri, sudah amalkan sejak dulu.. Kecuali hanya barang makeup saja saya beli tapi bukan timbang kilo

sy pernah pakai produk Karisma..produk Ni pun timbang kilo. bau wangi, Ade krim siang malam...pakai 2mggu dah glowing dh Putih melepak

Beli dan tak guna pun produk tu. Tapi memang menyesal gila sebab mahal kotttt😒

Pernah..semua gara² nak cepat hilangkan jerawat.sedih sungguh

Tidak sb x pakai ape² pun😄

Habis muka saya berparut 😣