Adakah anda tahu, lebih 30% kematian bayi sewaktu lahir boleh dihalang? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Adakah anda tahu, lebih 30% kematian bayi sewaktu lahir boleh dihalang? <a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3271 respon

13 Balas

Ya.. bersalin d hospital atau di tempat yg ada medic bertauliah boleh menghalang risiko tersebut.. segera ke hospital sekiranya berlaku sesuatu terhadap kandungan

Ya, pastikan bersalin di hospital / dengan kehadiran ahli medik yg bertauliah. Jangan bersalin sendiri, atau guna 'doula' yg tak pertauliah.

kematian x boleh dihalang.. x lewat x cpt. ajal maut jodoh semua dh allah tentukan..

Bersalin dihospital boleh menghalang sbb disitu ada kepakaran

mcm mna TAPXTanamera

#TAPxTanamera.

Ya btl tu

Ya

Yes.

ya