Did you receive a present from your spouse after you gave birth?
Voice your Opinion
Yes
No

2401 respon

15 Balas

Buat masa ni belum lagi sebab anak first dalam perut lgi belum keluar . Tapi saya xnak pon hadiah dari dia cuma saye nak die jadi ayah yang baik ,bertanggungjawab ,sentiasa ada bagi semangat , sentiasa sihat selalu n bantu antara 1 sama lain pon dah cukup .

Tak tapi dia sangat membantu sy menguruskan bayi dan anak pertama yg brusia 3tahun, sy berpantang sendiri, suami jaga sy, drp start bngun pg smpai ke mlm.. Sebelum pergi kerja dia akan siapkan semua mknan atau bahan.. Sy cuma msuk kuali dan kacau2 je..

dia bagi saya sebiji alphard selepas melahirkan bayi. dengan syarat, saya kena drive sendiri!

nope,tp husband yg jaga & uruskn sy & baby ketika berpantang,itupun dh cukup sbg hadiah

not sure hehe sbb blm lg smpai masa

thank you husband

Yes..

Nope

nope

Nope