Hi momy, Skrg sy 38weeks. Ada cara yg cepat tak nak bersalin awal. Taknak kene paksa bersalin nanti

Pregnancy38weeks

17 Balas

Pengalaman sy, kerapkan bersama dgn suami 😌. Selain dari banyakkan berjalan. Anak 1st lahir 37w 3d. Anak 2nd lahir 36w 1d.

1y ago

@ayuni x pun. Walaupun late prem, tapi sebab berat, condition baby semua ok, doc treat as normal mature baby je. Sy Stay 2 hari kat wad sebab doc nak pantau baby then discaj.

1st mom? kena bykkn aktiviti. senang cerita kena aktif tp berpada. exercise naik turun tangga, brisk walk petang2.

Buat je activiti mcm biase... banyak kan berdoa smge dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻🤲🏻

sy pn dah 38weeks ni blm lg ad tnda apa2 . bhrp sgt bby kluar awal dr due . risau klu over due🥺

Main bola pregnancy tu, jalan itik. Senang sngt bersalin 😊

main gym ball awk.. sy exercise pkai tu esok trus bersalin.. huhu

bykkan berjalan..