Ada tak yang tak makan obimin masa pregnant sampai bersalin? Boleh ke? atau kena makan jugak obimin?

10 Balas

atas sebab apa tak makan? klau tak serasi boleh inform doc. jgn samakan badan awk dgn bdan org lain ye. org lain maybe tak mkn tp baby selamat takda masalah..tapi awk jgn ambk risiko

3y ago

Fahammm, saya risau takut tak sesuai waktu awal pregnant. Kalau awak cakap 7weeks awak makan dah okay, means bukan sebab ubat lah kot. Maybe saya yg tak okay, nak kena tgk ubat apa yg saya sesuai. Thank you 😌😌